KATSOMOALUEET

Kalliosali sijaitsee syvällä maan sisällä ja se on osa yli 5000 m2 luolastokokonaisuutta. Vanhasta taidekeskuksesta muistuttaa tilassa esillä oleva, Olavin Lanun Kivimies-taideteos. 1000 asiakaspaikan Kalliosali koostuu 580 asiakaspaikan alatasosta ja kolmen katsomo-osan parvesta, jossa 420 asiakaspaikkaa. Ensimmäiseen tapahtumaan myydään vain numeroimattomia lippuja, jolla saa vapaasti liikkua alakatsomon permannon ja parven välillä. Esteetön katsomo-alue parvella.

Anniskelupisteitä on suunniteltu tapahtumiin sekä alatasolle että parvelle. Ensimmäinen tapahtuma on K-18.

Mobiiliyhteydet
Kalliosaliin rakennetaan kesäkuun alussa ennen ensimmäistä tapahtumaa mobiiliyhteydet toimivaksi, jolloin Kalliosalissa toimii DNA:n ja Soneran puhelin- ja mobiiliyhteydet! Muiden operaattorien yhteydet eivät tämän hetkisen tiedon mukaan toimi maanalaisessa luolastossa ensimmäisissä tapahtumissa.

Muu luolasto
Luolastoa on yhteensä huikaisevat 1,3 km. Kalliosalia lukuun ottamatta muu luolasto ja maanpäälliset rakennukset eivät ole toiminnan alussa käytössä. Luola Eventsin tavoitteena on ottaa massatapahtumiin loppuluolasto käyttöön vuonna 2019 - seuraa ilmoitteluamme!