OHJEISTUS

Infoa konserttiin saapuville

-Tapahtuma on K-18, joten nuori henkilö, varauduthan todistamaan ikäsi ovella voimassa olevalla kuvallisella henkilöllisyystodistuksella.

-Lippuja myydään ovelta. Maksutapana käy sekä käteinen että yleisimmät pankki- ja luottokortit. Suosittelemme varaamaan tasarahan lipunmaksuun.

-Konserttisalissa on narikka. Narikkamaksu on 2€. Maksutapana käteinen.

-Konserttisalissa on kolme anniskelupistettä. Maksuvälineinä toimivat käteinen sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit. Anniskelupisteiltä on saatavilla myös alkoholittomia juomia. Pääanniskelupisteessä on saatavilla lisäksi kahvia ja teetä.

- Paikat sekä liput ovat numeroimattomia. Yläparven katsomoon on esteetön kulku, tänne voidaan päästä katsojiksi pyörätuolilla liikkuvia henkilöitä ja heidän avustajiaan.

-Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Ulko-ovien edestä löytyy tupakointia varten rajattu alue. Ethän heitä tupakantumppeja maahan, vaan käytät alueella olevia tuhkakuppeja!

-Pääparkkipaikkana luolastoon saapuville on entisen taidekeskuksen parkkipaikka, josta on n. 150m kävelymatka luolaston sisäänkäynnille. Parkkipaikalta on selkeästi merkitty opastus kalliosaliin.

- Alkoholijuomien, lasitavaran, lastenruokapurkkien ja myös tyhjien tai vettä tms. sisältävien alkoholipullojen tuominen alueelle on kielletty.

- Toisten vahingoittamiseen soveltuvia esineitä tai aineita ei saa tuoda alueelle. Kiellettyjä ovat siis esimerkiksi ampuma- ja teräaseet, räjähteet, ilotulitteet ja soihdut.

- Jos tapahtuman aikana jokin tietty esine tai aine osoittautuu yleistä turvallisuutta vaarantavaksi, tapahtuman järjestäjä pidättää itsellensä oikeuden muuttaa ohjeistusta kesken tapahtuman.

- Esitysten luvaton taltiointi on kielletty (tekijänoikeuslaki). Videokameroiden ja nauhureiden tuominen konserttisaliin on kielletty. Järjestyksenvalvojilla on tarvittaessa oikeus takavarikoida luvattomat tallennusvälineet ja tallenteet.

-Kuvaaminen järjestelmäkameralla sallittu vain järjestäjän luvalla. Otathan tarvittaessa yhteyttä tuotanto@keiku.fi