OHJEISTUS

-Lippuja myydään myös ovelta. Maksutapana käy sekä käteinen että yleisimmät pankki- ja luottokortit. Suosittelemme varaamaan tasarahan lipunmaksuun.

-Konserttisalissa on narikka. Narikkamaksu on 2€. Maksutapana käteinen.

– Luolassa on lämmin! Konsertteihin Kalliosalin lämmöt nousee n. 19-20 asteeseen, joten jätä huoletta takkisi narikkaan.

IKÄRAJAT

Tapahtumat ovat pääosin K-18, joten nuori henkilö, varauduthan todistamaan ikäsi ovella voimassa olevalla kuvallisella henkilöllisyystodistuksella.

ANNISKELUPISTEET, KATSOMOT JA ISTUMAPAIKAT

-Konserttisalissa on tapahtumasta riippuen 2 tai 3 anniskelupistettä. Maksuvälineinä toimivat käteinen sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit. Anniskelupisteiltä on saatavilla myös alkoholittomia juomia. Pääanniskelupisteessä on saatavilla lisäksi kahvia ja teetä.

–  Permannon paikat sekä liput ovat numeroimattomia. Parvikatsomoon myydään osaan tapahtumista numeroituja istumapaikkoja, kolme katsomo-osaa: B, C ja D katsomot. Pääsääntöisesti samanlainen näkymä lavalle kaikkialta. Katso tapahtumien lipunmyyntilinkin kautta tarkempi paikkakartta. C2 katsomoon on osittain esteetön kulku merkityille pyörätuolipaikoille (C2 katsomo, rivi 9), tapahtuman henkilöstö avustaa pyörätuolissa liikkuvia kahden kynnyksen yli heidän varaamalleen paikalle. Pyörätuolipaikat ostettavissa netin lipunmyynnin kautta.

MOBIILIYHTEYDET

Kalliosaliin rakennettiin kesäkuun alussa ennen ensimmäistä tapahtumaa mobiiliyhteyksiä toimivaksi, josta lähtien Kalliosalissa toimii DNA:n ja Soneran puhelin- ja mobiiliyhteydet. Muiden operaattorien yhteydet eivät tämän hetkisen tiedon mukaan toimi maanalaisessa luolastossa.

 MUUTA

-Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Ulko-ovien edestä löytyy tupakoinnille tarkoitettu alue. Ethän heitä tupakantumppeja maahan, vaan käytät alueella olevia tuhkakuppeja!

-Pääparkkipaikkana luolastoon saapuville on entisen taidekeskuksen parkkipaikka, josta on n. 150m kävelymatka luolaston sisäänkäynnille. Parkkipaikalta on selkeästi merkitty opastus kalliosaliin.

– Alkoholijuomien, lasitavaran, lastenruokapurkkien ja myös tyhjien tai vettä tms. sisältävien alkoholipullojen tuominen alueelle on kielletty.

– Toisten vahingoittamiseen soveltuvia esineitä tai aineita ei saa tuoda alueelle. Kiellettyjä ovat siis esimerkiksi ampuma- ja teräaseet, räjähteet, ilotulitteet ja soihdut.

– Jos tapahtuman aikana jokin tietty esine tai aine osoittautuu yleistä turvallisuutta vaarantavaksi, tapahtuman järjestäjä pidättää itsellensä oikeuden muuttaa ohjeistusta kesken tapahtuman.

– Esitysten luvaton taltiointi on kielletty (tekijänoikeuslaki). Videokameroiden ja nauhureiden tuominen konserttisaliin on kielletty. Järjestyksenvalvojilla on tarvittaessa oikeus takavarikoida luvattomat tallennusvälineet ja tallenteet.

-Kuvaaminen järjestelmäkameralla sallittu vain järjestäjän luvalla. Otathan tarvittaessa yhteyttä tuotanto@keiku.fi