PYSÄKÖINTI & SAAPUMINEN

Pääparkkipaikkana luolastossa toimineen entisen taidekeskuksen parkkipaikka, josta n. 150m kävelymatka luolaston sisäänkäynnille. Parkkipaikan osoite on Tuunaansaarentie 3, 58450 Punkaharju. Parkkipaikalta on selkeästi merkitty opastus.

Varsinainen sisäänkäynti luolaston konserttisaliin on muutaman sadan metrin päässä, rautatiepysäkin lähellä. Parkkipaikalta on opastus sisäänkäynnille.

TULE JUNALLA
Jätä oma auto kotiin, sillä Retretin junapysäkki sijaitsee vain 70 m päässä luolaston sisäänkäynniltä ja kivenheiton päässä Harjun Portista! VR:n taajamajuna liikkuu 4-6 kertaa päivässä Savonlinnan ja Parikkalan välillä – esim. Savonlinnan Kauppatorilta junamatkaa Tuunaansaareen vain päälle 20 minuuttia.

TULE BUSSILLA
Hyppää meno- tai paluubussiin 5€ hinnalla, kyyditykset Savonlinnasta ja Kerimäeltä! Bussikuljetukset järjestetään osaan konserteistamme, aikataulut vahvistetaan muutama viikko ennen tapahtumaa ennakkoon alla olevaan tiedostoon ja ilmoitetaan Facebookissa. Kevään konserteissa bussikuljetus 8.3. Reino Nordinin ja 16.3. Kotiteollisuuden keikkoihin!

Luola-events-välimatkat