Ravintolatoiminta

Useimmissa konserteissa luolan ravintolatoiminta käsittää ainoastaan anniskelun: 1-2 anniskelupistettä alatasolla ja yksi piste parvella. Maksutapoina narikassa käteinen, anniskelupisteillä lisäksi myös yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ikärajaltaan tapahtumat ovat pääosin kokonaan K-18.

Marraskuusta 2018 alkaen Kalliosali tarjoaa huikeat puitteet myös yksityistilaisuuksiin ja luola ryhtyy toimimaan tilausravintolana jopa 230 hengelle. Kalliosalin 30m maan syvyydessä oleva 400m2 alataso esiintymislavoineen tarjoaa huikaisevat puitteet esim. kokouksiin, pikkujouluihin ja muihin yritystilaisuuksiin. Ruokatarjoilu järjestyy Harjun Portin keittiöstä, oli kyseessä sitten vapaamuotoinen cocktail-tilaisuus tai buffet-illallinen.

YLEISET PIKKUJOULUT LA 17.11.

Tilausravintolatoiminta alkaa 17.11., jolloin luolassa vietetään yleisiä pikkujouluja letkeää rapvaikutteista reggaeta soittavan Kuningasidean sekä Jouni Aslak & Nousukauden lapset-yhtyeen tahtiin. Kuningasidea tunnetaan huikean lavashownsa lisäksi mm. biiseistä Enemmän duoo kun sooloo sekä Pohjolan tuulet ja Enkeli.

Tilaisuuteen myydään permannolle ainoastaan ravintolapaikkoja, johon voi varata pöydän ja buffet-ruokailun minimissään 4 hengelle. Permannon illalliskortit hintaan 78 € / hlö, hinta sisältää pääsylipun tapahtumaan sekä runsaan pikkujoulubuffetin. Show & dinner –pakettien lisäksi parvelle myydään normaaleita tapahtumalippuja. Ikäraja K-18. // Tiedote 24.9: Show & Dinner paketit toistaiseksi loppuun varatut!

 

ILLAN ALUSTAVA AIKATAULU

  • Klo 18.00 – 20.30 Pikkujoulubuffet tarjolla
  • Klo 18.00 – 21.00 Jälkiruokapöytä tarjolla
  • n. klo 21.00 Jouni Aslak
  • n. klo 22.30 Kuningasidea
  • Klo 01.30 Valomerkki

Ota yhteyttä ja tee varaus!

Markus Kaskinen
Puh. 044 747 5222
markus@harjunportti.fi