La 16.2.2019 Show & Dinner

Tervetuloa ruokailemaan upeaan maanalaiseen ravintolasaliimme ennen Toni Jyvälän ja Ilari Johanssonin helmikuista stand up-showta Kalliosalissa! Varaa show&dinner paketti minimisssään 2 hengelle:

Lippu + ruokailu (lihavaihtoehto) 66 € / hlö
Lippu + ruokailu (kalavaihtoehto) 71 € / hlö

LA 16.2. ILLAN MENU
Alkupalat noutopöydästä:
*Raikasta vihersalaattia & yrttejä (l,g)
*Punajuuriwaldorf (l,g, sis. pähkinää)
*Bataattiblinejä (l) savuporo- ja savumuikkumoussella (l,g)
*Sienibruchettaa & karamellisoitua sipulia (l, saatavilla g)
*Lohipastramia & fenkolislaw (l,g)

Pääruokavaihtoehdot:
Viskiliekitettyä porsaanseläkettä, Hasselbackan perunoita, sesamilla maustettuja kasviksia (l,g)
TAI
Paahdettua kuhaa ja vaahdotettua valkoviinikastiketta, Hasselbackan perunoita, sesamilla maustettuja kasviksia (l,g)

Jälkiruoaksi noutopöydästä:
Lakritsipannacottaa & manteli-muscovadolastuja (l,g)
Kahvia ja haudutettua teetä

 
AIKATAULU
Klo 16.30 – 17.30 Saapuminen ravintolasaliin, ruokailun aloitus oman aikataulunne mukaan
Klo 19.00 – 19.45 Siirtyminen Kalliosaliin (oman aikataulun mukaan). Paikat ovat tässä tapahtumassa numeroimattomia, joten seurueenne voi valita vapaasti paikat Kalliosalin permannolta tai parvelta. Permannolla tullaan laittamaan penkkejä ja pöytiä tähän tapahtumaan.
Klo 20.00 Showtime Kalliosalissa

MAKSUTAPA & VARAUKSET
Show&Dinner paketit vain ennakkovarauksella 8.2.2019 mennessä, varaa paikkasi markus@harjunportti.fi . Maksu vahvistetun henkilömäärän mukaisesti paikanpäällä ruokailun yhteydessä.

Ilmoita varatessasi saapumisaikanne, henkilömäärä, henkilöiden menuvalinta (liha, kala), sekä mahdolliset erityisruokavaliot. Ruoat tuodaan cateringina Matkailukeskus Harjun Portista, joten tietojen antaminen ennakkoon on erityisen tärkeää.

Tervetuloa!