TAPAHTUMAT

27.10. luolan saapuu yksi Suomen kovimmista showmiehistä, suomiräpin pioneereihin lukeutuva Elastinen. Elastisen huippuunsa trimmattua lavaesiintymistä pääsevät katsomaan myös alaikäiset, sillä tapahtuma on koko perheen tapahtuma. Osa Kalliosalista on rajattu K-18 anniskelualueeksi.

Tapahtumaan myydään kahdenlaista lippua: Permantoliput (numeroimaton, K-18) sekä numeroidut parviliput (ikärajaton, parvella ei anniskelua).Lippuja saa ostettua Tiketin lisäksi paikallisilta myyntipisteiltä Punkaharjulta ja Kerimäeltä. Harjun Portille ja Keiku ry:n toimistolle myyntiin rajoitettu määrä permantolippuja ja rajoitettu määrä ikärajattomia katsomopaikkoja.

Katsomo-osien välillä ei pääse liikkumaan tapahtuman aikana. Liput ennakkoon 37 € + 2,5€ mahdollinen palvelumaksu (Tiketti). Liput ovelta 40 €, jos jäljellä. Ovet tapahtumaan aukeavat 18.30, showtime on n. klo 20.

 

8.11. ITKISITKÖ ONNESTA?

Leavings-Orkesteri plays Leevi And The Leavings solisteina Jouni Hynynen, Siiri Nordin & Jarkko Martikainen

Gösta Sundqvistin kunniakasta uraa ja musiikillista perintöä ollaan juhlistettu kuluvana vuonna loppuunmyydyissä saleissa Gösta In Memoriam -konserteissa ympäri Suomea.

Yleisön pyynnöstä huippusuosittuja konsertteja jatketaan Itkisitkö Onnesta? -kiertueen muodossa, ja Leevi And The Leavingsin rakastetuimpia kappaleita tullaan kuulemaan jatkossakin alkuperäisen yhtyeen esittäminä. Leevi And The Leavings -muusikot Risto Paananen (basso), Juha Karastie (mandoliini ja kitara) ja Niklas Nylund (rummut) jatkavat syksyllä konsertteja vierailevien solistien Jouni Hynysen, Siiri Nordinin ja Jarkko Martikaisen kanssa. Lisäksi kokoonpanossa koskettimia soittaa Janne Teuronen ja taustalaulajana toimii Tiia Teuronen.

Itkisitkö Onnesta? -kiertueen konsertteihin on lisätty yleisön toiveet huomioiden lisää suomalaisia koskettaneita Leavings-kappaleita. Leevi And The Leavings ei Gösta Sundqvistin aikana tehnyt yhtään julkista keikkaa, joten alkuperäisen kokoonpanon esiintymisille upeine solisteineen on nyt selkeää tilausta. Luola Events tuo tämän elämyksen Punkaharjulle yhteistyössä Fullsteamin kanssa torstaina 8.11.

Lipunmyynti tapahtumaan on käynnissä. Tapahtuma on K-18. Ovet aukeavat 17.30, showtime on klo 19. Konsertissa on väliaika. 

Liput ennakkoon 40 € + 3,5€ mahdollinen palvelumaksu (Lippu.fi).

Osta lippu tästä!

17.11. Luolassa vietetään pikkujouluja letkeää rapvaikutteista reggaeta soittavan Kuningasidean sekä Jouni Aslak & Nousukauden lapset-yhtyeen tahtiin. Kuningasidea tunnetaan huikean lavashownsa lisäksi mm. biiseistä Enemmän duoo kun sooloo sekä Pohjolan tuulet ja Enkeli.

Permannolle myydään ainoastaan ravintolapaikkoja, katso lisää Ravintolatoiminta-sivulta! Parvelle myydään tavanomaisia konserttilippuja. Lipunmyynti tapahtumaan alkaa 13.9. klo 10.00 Ikäraja K-18.

Liput ennakkoon 29 € + 2,5€ mahdollinen palvelumaksu (Tiketti). Liput ovelta 32 €. Ovet aukeavat klo 20.00, Jouni Aslak showtime n. klo 21, Kuningasidea n. klo 22.30.

Osta lippu tästä!

Anssi Kela on uuden sukupolven lauluntekijä. Hänen ilmaisunsa ytimessä on se sama klassinen “mies ja kitara” – asenne kuin Neil Youngilla, Bruce Springsteenillä tai J. Karjalaisella. Laulut on rakennettu siten, että ne voidaan koska tahansa esittää akustisesti vaikka leirinuotiolla ja silti kaikki olennainen välittyy. Anssi Kela julkaisee uuden studioalbuminsa syyskuun 14. päivä ja tekee myös paluun lavoille välivuoden jälkeen. Kela suuntaa syksyllä laajalle konserttisalikiertueelle, joka käynnistyy syyskuun lopussa.

Joulukuun 1.päivä Kelan kiertua saadaan myös Punkaharjulle, Kalliosalin upeisiin puitteisiin. Oiva sauma saapua viihtymään laadukkaan musiikin parissa tai viettämään vaikkapa pikkujouluja Kelan hittien tahtiin!

Lipunmyynti käynnistyy 13.9. klo 10.00.  Ovet tapahtumaan aukeavat klo 18.30, showtime klo 20.00. 
Liput ennakkoon 35 € + 2,5€ mahdollinen palvelumaksu (Tiketti). Liput ovelta 38 €.

Osta lippu tästä!