TAPAHTUMAT

Helmikuun 16. päivä luolaston uumenissa raikaa nauru, kun Luola Events järjestää ensimmäisen stand up-illan! Illan esiintyjinä nähdään kaksi kotimaan huippukoomikkoa: Ilari Johansson & Toni Jyvälä.

TONI JYVÄLÄ
Toni Jyvälä on Lapin Kemijärveltä kotoisin oleva kokenut koomikko, jonka komiikka on hyväntuulista ja lavapersoona iloisen energinen. Jyvälä on esiintynyt säännöllisesti Nelosen Stand Up ohjelmissa ja spesiaaleissa ja omien sanojensa mukaan mies sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen, koska on aika laiha.

ILARI JOHANSSON
Ilari Johansson on Suomen stand up-esiintyjien kirkkaimpia tähtiä. Tämä särmikäs konkari takoo säästelemättä mielipiteitään, kyytiä saavat niin tekopyhyys kuin myös oletetut perusarvot. Ilarin karisma, fyysinen lavaesiintyminen ja savolaisen kieroutuneet ja terävät huomiot naulaavat kaikki kuuntelijat takuuvarmasti penkkeihinsä.

MYYTÄVÄT LIPUT & RUOKAILU
Ovet tapahtumaan aukeaa 18.30, showtime klo 20.00. Tapahtuma on K-18.

Tapahtumaan myydään numeroimattomia lippuja. Tilaisuudessa on avoinna ainoastaan Kalliosalin alataso numeroimattomina paikkoina (permanto), johon on tuotu runsaasti istuma- ja pöytäpaikkoja. Jos penkkipaikat loppuvat kesken, on permannolla paljon seisomapaikkoja pystypöytien äärellä.

Liput ennakkoon 34,50€, sisältäen palvelumaksut. Liput ovelta 36 €. Ennakkolipunmyynti Tiketistä alla olevan linkin kautta tai Harjun Portin myyntipisteeltämme.

Ennen stand up-iltaa luolan vasta käyttöön otetussa ravintolasalissa ruokailumahdollisuus upeissa maanalaisissa puitteissa, katso Show&Dinner paketista lisää klikkaamalla tästä.

OSTA LIPUT TÄSTÄ

Maaliskuun alussa luolassa päästään heittäytymään elämyksellisen Escape Room –pelin pariin. Mysteeri Luolassa -peliä on kehitetty syksyn 2018 aikana ja pelin pääarkkitehtina on toiminut Activity Maker, yhteistyössä SAMIEDUn opiskelijoiden kanssa. Tervetuloa ainutlaatuiseen pelitapahtumaan perheen, ystävien tai kollegoiden kanssa!

TAPAHTUMAN TIEDOT
Tapahtuma klo 12-20 välisenä aikana: Ensimmäinen lähtö klo 12.00 ja ryhmiä lähetetään matkaan klo 20.00 asti, jolloin viimeinen lähtö.
Luolasto sulkeutuu klo 22. Hinta per lähtö on 120 € / ryhmä (sis. palvelumaksut), ryhmäkoko 2-6 henkilöä, osallistumisen hinta on siis sama, riippumatta siitä montako henkilöä ryhmässänne lopulta on. Suosituksena kisailla 3-4 hengen tiimeissä. Ilmoittautuminen ja pelin aloitus luolaston konserttisalin sisäänkäynniltä, ihanneaika pelin suorittamiseen n. 2 tuntia.

LIPUNMYYNTI
Lipunmyynti alkaa pe 1.2.2019 klo 10.00, Tiketissä ja Harjun Portilla. Myyntiin tulee puolen tunnin lähtöaikoja (esim. lähtö 12.00-12.30), yhdelle puolituntisille myydään maksimissaan 5 ryhmää ja ryhmät lähetetään matkaan saapumisjärjestyksessä. Peli alkaa luolan konserttisalin sisäänkäynniltä.

ARVONTA
Pelin voi suorittaa omaan tahtiin luolastossa, mutta nopeimmin pelin suorittaneelle joukkueelle Luola Eventsin lahjakortti palkinnoksi!

OSTA LIPUT TÄSTÄ

Maaliskuussa Kalliosaliin saapuu kotimaisen musiikin kirkkaimpia tähtiä Reino Nordinin ottaessa luolaston haltuun! 

Reino Nordinilta odotettu albumi – lähtee maaliskuussa näyttävälle julkaisukiertueellEheällä Cara Mia -albumilla kuuluvat Reinon elämässä jyllänneet tunnetilat. Lauluissa on aikuisenmiehen ajatuksia perheestä, rakkaudesta ja menetyksestä. Tasapainon etsiminen ja senlöytämisen vaikeus saavat vastapainokseen myös iloa ja keveyttä. Tulevalta levyltä on tähän mennessä julkaistu mm. kultaa striimannut single Kyynelten virta sekä vuoden lopussa ilmestynyt pysäyttävä kappale Veitsenterällä.

MYYTÄVÄT LIPUT: IKÄRAJATON PARVIKATSOMO, TÄYSI-IKÄISTEN PERMANTO
Tapahtumaan myydään liput parvelle ja permannolle erikseen. Permanto on ikärajaltaan K-18 (anniskelu), parven numeroidut istumapaikat ikärajattomat (ei anniskelua).

Ovet tapahtumaan klo 18.30, showtime klo 20.00. Liput ennakkoon 25,50€, sisältäen palvelumaksut. Liput ovelta 28 €. Ennakkolipunmyynti Tiketistä alla olevan linkin kautta tai Harjun Portin myyntipisteeltämme. Konserttiin järjestetään bussikuljetus Savonlinnasta.

OSTA LIPUT TÄSTÄ

Yleisön pyynnöstä – raskaamman musiikin ilta! Kotiteollisuus on yksi suomalaisen raskaan rokin arvostetuimmista yhtyeistä. Kotiteollisuus voitti parhaan hard rock metalli-albumin Emman vuonna 2004 albumillaan Helvetistä Itään, joka olikin yhtyeen läpimurto. Suurimmista hiteistä mainittakoon mm. Rakastaa/ei rakasta, Helvetistä itään ja Minä olen.

16.3. luvassa erikoispitkä keikka, sillä Kotiteollisuus esittää harvinaisen kahden setin (akustinen+sähköinen) Luola-spesiaalin kalliosalin lavalla! Ovet tapahtumaan aukeaa 19.30, showtime klo 21.00. Tapahtuma on K-18.  

MYYTÄVÄT LIPUT
Tapahtumaan myydään numeroimattomia lippuja, joilla pääsee vapaasti liikkumaan parven istumapaikkojen ja permannon välillä. 
Liput ennakkoon 28,50€, sisältäen palvelumaksut. Liput ovelta 30 €. Ennakkolipunmyynti Tiketistä alla olevan linkin kautta tai Harjun Portin myyntipisteeltämme. Konserttiin järjestetään bussikuljetus Savonlinnasta.

OSTA LIPUT TÄSTÄ

Matkailukeskus Harjun Portin vuosittain järjestämät Käkipäivät käynnistävät Punkaharjun kesän vauhdikkaasti.
Luola Events luo Käkipäiville ensi kesänä kautta aikain kovimmat iltabileet, kun Kalliosaliin saapuvat esiintyvät Matti Airaksinen ja DJ Orion. Luvassa on siis räjähtävän energinen show ja armotonta bailausta! Satoja keikkoja heittäneet Matti Airaksinen ja DJ Orion ovat tulleet tutuksi muun muassa YleX-radiokanavan ohjelmistaan. 

MYYTÄVÄT LIPUT:
Tapahtumaan myydään numeroimattomia peruslippuja, joilla pääsee liikkumaan vapaasti permannon ja parven istumapaikkojen välillä. Liput ennakkoon 22,50€, sisältäen palvelumaksut. Liput ovelta 24 €. Ennakkolipunmyynti Tiketistä alla olevan linkin kautta tai Harjun Portin myyntipisteeltämme. Ovet tapahtumaan klo 20.00. Ikäraja K-18.

OSTA LIPUT TÄSTÄ

Olavi Uusivirta on suomalaisen rockin kirkkaimpia tähtiä. Seitsemän studioalbumia, yhden live-levyn ja yhden kokoelman julkaissut Uusivirta on tunnettu lukuisista hiteistään, joihin lukeutuvat mm. “On niin helppoo olla onnellinen”, “Kultaa Hiuksissa” sekä Anna Järvisen kanssa levytetty “Nuori ja kaunis”-duetto.

Ovet tapahtumaan aukeaa 20.30, showtime klo 22.00. Tapahtuma on K-18.  

MYYTÄVÄT LIPUT
Tapahtumaan myydään numeroimattomia lippuja, joilla pääsee vapaasti liikkumaan parven istumapaikkojen ja permannon välillä. 
Liput ennakkoon 28,50€, sisältäen palvelumaksut. Liput ovelta 30€. Ennakkolipunmyynti Tiketistä alla olevan linkin kautta tai Harjun Portin myyntipisteeltämme.

OSTA LIPUT TÄSTÄ

Osta avoin lahjakortti Tiketti.fi palvelusta vuoden 2019 tapahtumiimme. Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikkiin Tiketissä myynnissä oleviin Luola Eventsin tapahtumiin. Kortti on voimassa vuoden 2019 loppuun asti ja sitä voi käyttää myös osissa. Tiketin toimipisteistä on saatavissa lahjakortteja myös euron tarkkuudella olevilla summilla. Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikilla Tiketin myyntipisteillä ja nettikaupassa (www.tiketti.fi).

HUOM: Lahjakortti ei käy ovilipunmyynnissä!

Kun lahjakorttia käytetään maksuvälineenä, niin huomaathan, että alle 1 € ylijäävästä summasta ei saa hyvitystä lahjakorttina tai rahana. Katso lisätiedot ja osta lahjakortti klikkaamalla alta.

OSTA LAHJAKORTTI