TAPAHTUMAT

Vuoden 2019 tapahtumakalenterin ensimmäiset kiinnitykset alla! Lipunmyynti osaan tapahtumista alkaa ma 17.12., samalla alkaa myös avoimien lahjakorttien myynti kotisivuillamme, jossa voit ostaa haluamallasi summalla avoimia lahjakortteja vuoden 2019 tapahtumiimme. 

Helmikuun 16. päivä luolaston uumenissa raikaa nauru, kun Luola Events järjestää ensimmäisen stand up-illan! Illan esiintyjinä nähdään kaksi kotimaan huippukoomikkoa: Ilari Johansson & Toni Jyvälä.

TONI JYVÄLÄ
Toni Jyvälä on Lapin Kemijärveltä kotoisin oleva kokenut koomikko, jonka komiikka on hyväntuulista ja lavapersoona iloisen energinen. Jyvälä on esiintynyt säännöllisesti Nelosen Stand Up ohjelmissa ja spesiaaleissa ja omien sanojensa mukaan mies sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen, koska on aika laiha.

ILARI JOHANSSON
Ilari Johansson on Suomen stand up-esiintyjien kirkkaimpia tähtiä. Tämä särmikäs konkari takoo säästelemättä mielipiteitään, kyytiä saavat niin tekopyhyys kuin myös oletetut perusarvot. Ilarin karisma, fyysinen lavaesiintyminen ja savolaisen kieroutuneet ja terävät huomiot naulaavat kaikki kuuntelijat takuuvarmasti penkkeihinsä.

Ovet tapahtumaan aukeaa 18.30, showtime klo 20.00. Tapahtuma on K-18.
Liput ennakkoon 32 € + Tiketin 2,5€ palvelumaksu. Liput ovelta 35 €.

Lipunmyynti alkaa kotisivuillamme maanantaina 17.12.2018 klo 9.00. Paikallinen lipunmyynti alkaa tammikuun alussa.

Maaliskuun alussa luolassa päästään heittäytymään elämyksellisen Escape Room –pelin pariin. Mysteeri Luolassa -peliä on kehitetty syksyn 2018 aikana ja pelin pääarkkitehtina on toiminut Activity Maker, yhteistyössä SAMIEDUn opiskelijoiden kanssa.

Tervetuloa ainutlaatuiseen pelitapahtumaan perheen, ystävien tai kollegoiden kanssa!

Lisätiedot tapahtumasta ja sen hinnoista tulossa tammikuun alussa. Lipunmyynti alkaa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

TBA – lisätietoa tulossa tammikuun alussa!

Yleisön pyynnöstä – raskaamman musiikin ilta! Kotiteollisuus on yksi suomalaisen raskaan rokin arvostetuimmista yhtyeistä. Kotiteollisuus voitti parhaan hard rock metalli-albumin Emman vuonna 2004 albumillaan Helvetistä Itään, joka olikin yhtyeen läpimurto. Suurimmista hiteistä mainittakoon mm. Rakastaa/ei rakasta, Helvetistä itään ja Minä olen.

Ovet tapahtumaan aukeaa 19.30, showtime klo 21.00. Tapahtuma on K-18.
Liput ennakkoon 26 € + Tiketin 2,5€ palvelumaksu. Liput ovelta 29 €.

Lipunmyynti alkaa kotisivuillamme maanantaina 17.12.2018 klo 9.00. Paikallinen lipunmyynti alkaa tammikuun alussa.

TBA – lisätietoa tulossa tammikuun alussa!

Olavi Uusivirta on suomalaisen rockin kirkkaimpia tähtiä. Seitsemän studioalbumia, yhden live-levyn ja yhden kokoelman julkaissut Uusivirta on tunnettu lukuisista hiteistään, joihin lukeutuvat mm. “On niin helppoo olla onnellinen”, “Kultaa Hiuksissa” sekä Anna Järvisen kanssa levytetty “Nuori ja kaunis”-duetto.

Ovet tapahtumaan aukeaa 20.30, showtime klo 22.00. Tapahtuma on K-18.
Liput ennakkoon 26€ + Tiketin 2,5€ palvelumaksu. Liput ovelta 29 €.

Lipunmyynti alkaa kotisivuillamme maanantaina 17.12.2018 klo 9.00. Paikallinen lipunmyynti alkaa tammikuun alussa.