TAPAHTUMAT

Helmikuun 16. päivä luolaston uumenissa raikaa nauru, kun Luola Events järjestää ensimmäisen stand up-illan! Illan esiintyjinä nähdään kaksi kotimaan huippukoomikkoa: Ilari Johansson & Toni Jyvälä.

TONI JYVÄLÄ
Toni Jyvälä on Lapin Kemijärveltä kotoisin oleva kokenut koomikko, jonka komiikka on hyväntuulista ja lavapersoona iloisen energinen. Jyvälä on esiintynyt säännöllisesti Nelosen Stand Up ohjelmissa ja spesiaaleissa ja omien sanojensa mukaan mies sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen, koska on aika laiha.

ILARI JOHANSSON
Ilari Johansson on Suomen stand up-esiintyjien kirkkaimpia tähtiä. Tämä särmikäs konkari takoo säästelemättä mielipiteitään, kyytiä saavat niin tekopyhyys kuin myös oletetut perusarvot. Ilarin karisma, fyysinen lavaesiintyminen ja savolaisen kieroutuneet ja terävät huomiot naulaavat kaikki kuuntelijat takuuvarmasti penkkeihinsä.

MYYTÄVÄT LIPUT & RUOKAILU
Ovet tapahtumaan aukeaa 18.30, showtime klo 20.00. Tapahtuma on K-18.

Tapahtumaan myydään numeroimattomia lippuja, joilla pääsee vapaasti liikkumaan parven istumapaikkojen ja permannon välillä. Permannolle tullaan järjestemään reilusti istuma- ja pöytäpaikkoja stand up illan ajaksi! Liput ennakkoon 32 € + Tiketin 2,5€ palvelumaksu. Liput ovelta 36 €. Ennakkolipunmyynti toistaiseksi vain Tiketin kautta.

Ennen stand up-iltaa luolan vasta käyttöön otetussa ravintolasalissa ruokailumahdollisuus upeissa maanalaisissa puitteissa, katso Show&Dinner paketista lisää klikkaamalla tästä.

OSTA LIPUT TÄSTÄ

Maaliskuun alussa luolassa päästään heittäytymään elämyksellisen Escape Room –pelin pariin. Mysteeri Luolassa -peliä on kehitetty syksyn 2018 aikana ja pelin pääarkkitehtina on toiminut Activity Maker, yhteistyössä SAMIEDUn opiskelijoiden kanssa.

Tervetuloa ainutlaatuiseen pelitapahtumaan perheen, ystävien tai kollegoiden kanssa!

Tapahtuma klo 12-20 välisenä aikana: Ensimmäinen  lähtö klo 12.00, jolloin ryhmät lähetetään matkaan 10 min välein aina klo 20.00 asti., jolloin viimeinen lähtö. Hinta per hlö lähtö 120 € / ryhmä, ryhmässä maksimissaan 5 tai 6 henkilöä. Tarkennuksia ja lisätietoja tulossa tammikuun aikana, lipunmyynti alkaa n. tammikuun lopussa.

Maaliskuussa Kalliosaliin saapuu kotimaisen musiikin kirkkaimpia tähtiä Reino Nordinin ottaessa luolaston haltuun! 

Reino Nordinilta odotettu albumi – lähtee maaliskuussa näyttävälle julkaisukiertueellEheällä Cara Mia -albumilla kuuluvat Reinon elämässä jyllänneet tunnetilat. Lauluissa on aikuisenmiehen ajatuksia perheestä, rakkaudesta ja menetyksestä. Tasapainon etsiminen ja senlöytämisen vaikeus saavat vastapainokseen myös iloa ja keveyttä. Tulevalta levyltä on tähän mennessä julkaistu mm. kultaa striimannut single Kyynelten virta sekä vuoden lopussa ilmestynyt pysäyttävä kappale Veitsenterällä.

MYYTÄVÄT LIPUT: IKÄRAJATON PARVIKATSOMO, TÄYSI-IKÄISTEN PERMANTO
Tapahtumaan myydään liput parvelle ja permannolle erikseen. Permanto on ikärajaltaan K-18 (anniskelu), parven numeroidut istumapaikat ikärajattomat (ei anniskelua).

Liput 23 € + Tiketin 2,5€ palvelumaksu. Liput ovelta 27 €. Ovet tapahtumaan klo 18.30, showtime klo 20.00. Ennakkolipunmyynti toistaiseksi vain Tiketin kautta. Konserttiin järjestetään bussikuljetus Savonlinnasta.

OSTA LIPUT TÄSTÄ

Yleisön pyynnöstä – raskaamman musiikin ilta! Kotiteollisuus on yksi suomalaisen raskaan rokin arvostetuimmista yhtyeistä. Kotiteollisuus voitti parhaan hard rock metalli-albumin Emman vuonna 2004 albumillaan Helvetistä Itään, joka olikin yhtyeen läpimurto. Suurimmista hiteistä mainittakoon mm. Rakastaa/ei rakasta, Helvetistä itään ja Minä olen.

Ovet tapahtumaan aukeaa 19.30, showtime klo 21.00. Tapahtuma on K-18.  

MYYTÄVÄT LIPUT
Tapahtumaan myydään numeroimattomia lippuja, joilla pääsee vapaasti liikkumaan parven istumapaikkojen ja permannon välillä.
Liput ennakkoon 26 € + Tiketin 2,5€ palvelumaksu. Liput ovelta 30 €.

Ennakkolipunmyynti toistaiseksi vain Tiketin kautta. Konserttiin järjestetään bussikuljetus Savonlinnasta.

OSTA LIPUT TÄSTÄ

Matkailukeskus Harjun Portin vuosittain järjestämät Käkipäivät käynnistävät Punkaharjun kesän vauhdikkaasti.
Luola Events luo Käkipäiville ensi kesänä kautta aikain kovimmat iltabileet, kun Kalliosaliin saapuvat esiintyvät Matti Airaksinen ja DJ Orion. Luvassa on siis räjähtävän energinen show ja armotonta bailausta! Satoja keikkoja heittäneet Matti Airaksinen ja DJ Orion ovat tulleet tutuksi muun muassa YleX-radiokanavan ohjelmistaan. 

MYYTÄVÄT LIPUT:
Tapahtumaan myydään numeroimattomia peruslippuja, joilla pääsee liikkumaan vapaasti permannon ja parven istumapaikkojen välillä. Liput 20 € + Tiketin 2,5€ palvelumaksu. Liput ovelta 24 €. Ovet tapahtumaan klo 20.00. Ikäraja K-18.

OSTA LIPUT TÄSTÄ

Olavi Uusivirta on suomalaisen rockin kirkkaimpia tähtiä. Seitsemän studioalbumia, yhden live-levyn ja yhden kokoelman julkaissut Uusivirta on tunnettu lukuisista hiteistään, joihin lukeutuvat mm. “On niin helppoo olla onnellinen”, “Kultaa Hiuksissa” sekä Anna Järvisen kanssa levytetty “Nuori ja kaunis”-duetto.

Ovet tapahtumaan aukeaa 20.30, showtime klo 22.00. Tapahtuma on K-18.  

MYYTÄVÄT LIPUT
Tapahtumaan myydään numeroimattomia lippuja, joilla pääsee vapaasti liikkumaan parven istumapaikkojen ja permannon välillä.
Liput ennakkoon 26€ + Tiketin 2,5€ palvelumaksu. Liput ovelta 30 €.

Ennakkolipunmyynti toistaiseksi vain Tiketin kautta.

OSTA LIPUT TÄSTÄ

Osta avoin lahjakortti Tiketti.fi palvelusta vuoden 2019 tapahtumiimme. Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikkiin Tiketissä myynnissä oleviin Luola Eventsin tapahtumiin. Kortti on voimassa vuoden 2019 loppuun asti ja sitä voi käyttää myös osissa. Tiketin toimipisteistä on saatavissa lahjakortteja myös euron tarkkuudella olevilla summilla. Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikilla Tiketin myyntipisteillä ja nettikaupassa (www.tiketti.fi).

HUOM: Lahjakortti ei käy ovilipunmyynnissä!

Kun lahjakorttia käytetään maksuvälineenä, niin huomaathan, että alle 1 € ylijäävästä summasta ei saa hyvitystä lahjakorttina tai rahana. Katso lisätiedot ja osta lahjakortti klikkaamalla alta.

OSTA LAHJAKORTTI