TAPAHTUMAT

17.11. Luolassa vietetään pikkujouluja letkeää rapvaikutteista reggaeta soittavan Kuningasidean sekä Jouni Aslak & Nousukauden lapset-yhtyeen tahtiin. Kuningasidea tunnetaan huikean lavashownsa lisäksi mm. biiseistä Enemmän duoo kun sooloo sekä Pohjolan tuulet ja Enkeli.

Permannolle myydään ainoastaan ravintolapaikkoja, katso lisää Ravintolatoiminta-sivulta! Parvelle myydään tavanomaisia konserttilippuja. Lipunmyynti tapahtumaan alkaa 13.9. klo 10.00 Ikäraja K-18.

Liput ennakkoon 29 € + 2,5€ mahdollinen palvelumaksu (Tiketti). Liput ovelta 32 €. Ovet aukeavat klo 20.00, Jouni Aslak showtime n. klo 21, Kuningasidea n. klo 22.30.

Osta lippu tästä!

Anssi Kela on uuden sukupolven lauluntekijä. Hänen ilmaisunsa ytimessä on se sama klassinen “mies ja kitara” – asenne kuin Neil Youngilla, Bruce Springsteenillä tai J. Karjalaisella. Laulut on rakennettu siten, että ne voidaan koska tahansa esittää akustisesti vaikka leirinuotiolla ja silti kaikki olennainen välittyy. Anssi Kela julkaisee uuden studioalbuminsa syyskuun 14. päivä ja tekee myös paluun lavoille välivuoden jälkeen. Kela suuntaa syksyllä laajalle konserttisalikiertueelle, joka käynnistyy syyskuun lopussa.

Joulukuun 1.päivä Kelan kiertua saadaan myös Punkaharjulle, Kalliosalin upeisiin puitteisiin. Oiva sauma saapua viihtymään laadukkaan musiikin parissa tai viettämään vaikkapa pikkujouluja Kelan hittien tahtiin!

Lipunmyynti käynnistyy 13.9. klo 10.00.  Ovet tapahtumaan aukeavat klo 18.30, showtime klo 20.00. 
Liput ennakkoon 35 € + 2,5€ mahdollinen palvelumaksu (Tiketti). Liput ovelta 38 €.

Osta lippu tästä!