La 8.2.2020 Show & Dinner

Tervetuloa ruokailemaan maanalaiseen ravintolasaliimme ennen 8.2. stand up-showta Kalliosalissa! Osta show&dinner paketti minimissään 2 hengelle ma 3.2. mennessä. 

Lippu + ruokailu (buffet) yhteensä 72 € / hlö. Hinta sisältää illallisen ravintolasalissa ennen stand upia ja pääsylipun tapahtumaan.

LA 8.2. SHOW&DINNERIN MENU
Alkupalat noutopöydästä: 
Vihersalaattia persimonilla & granaattiomenalla, karpalo-vinegrettea (l,g)
Blinejä 2 täytteellä: Savustettua madetta & caviart smetanaa ja metsäsienimoussea (l)
Rapeat mustajuuriwrapit & sahrami dippi (l)
Punajuuriwaldorf (l,g, sis. pähkinää)
Marinoitua kaalia (l,g) & pinjansiemeniä 

Pääruoaksi:
Häränbrisket tummassa tryffelikastikkeessa (l,g)
Yrttipaahdettua perunaa ja maa-artisokkaa (l,g)

Jälkiruoaksi:
Karpalo-pannacottaa (l,g)
Kahvia ja haudutettua teetä

Erityisruokavaliota noudattaville vaihtoehtoinen pääruoka.

AIKATAULU
Klo 18.00 – 18.30 välillä saapuminen luolan ravintolasaliin, ruokailun aloitus oman aikataulunne mukaan.
n. klo 20.00 alkaen siirtyminen Kalliosaliin (oman aikataulun mukaan). Paikat ovat tässä tapahtumassa numeroimattomia, joten seurueenne voi valita vapaasti paikat Kalliosalin permannolta tai parvelta. Permannolle tullaan laittamaan penkkejä ja pöytiä tähän tapahtumaan.
Klo 21.00 Showtime Kalliosalissa

VARAA SEURAAVASTI

  1. Osta Show&Dinner paketti Tiketti.fi palvelusta
  2. Ilmoita saapumisaikanne sekä mahdolliset erityisruokavaliot sähköpostitse markus@harjunportti.fi.
    Samassa yhteydessä voit ennakkotilata juomia seurueellenne: Alkumaljaksi suosituksena Sumarroca Cava Brut Reserva (42€/plo), pääruoalle Luigi Boscan Reserva Cabernet Sauvignon (46€/plo). Lisää viinivalikoimaa nähtävillä ylläolevasta linkistä.

Show&Dinner paketit vain ennakkovarauksella ma 3.2.2020 mennessä. Ruoat tuodaan cateringina Matkailukeskus Harjun Portista, joten tietojen antaminen ennakkoon on erityisen tärkeää.

Tervetuloa!