TAPAHTUMAT

Tänä vuonna vietetään suomalaisen mieskuorolaulun 200-vuotisjuhlavuotta. Sen kunniaksi Luola Events järjestää yhteistyössä alueen kuorojen kanssa ikimuistoisen juhlakonsertin Kalliosalin mahtavissa tiloissa 5.10.2019.

Esiintymään saapuvat Kiteen, Kerimäen, Punkaharjun, Savonlinnan ja Sulkavan mieslaulajat. Luvassa on kuorojen yhteisesityksiä, sekä omia esityksiä.

MYYTÄVÄT LIPUT:
Tapahtumaan myydään kahta erilaista lipputyyppiä: Permannolle myydään numeroimattomia istumapaikkoja, (ikärajaltaan anniskelumahdollisuuden vuoksi K-18) Ja parvelle myydään numeroituja istumapaikkoja (ikärajaton).

VÄLIAIKATARJOILUT:
Väliajalla kahvia, savuporopiirasta ja valkosuklaakakkua tarjolla luolan ravintolasalissa! Ravintolasali on aivan Kalliosalin vieressä. Permannon anniskelupiste palvelee läpi konsertin ja myös väliajalla.

ESTEETTÖMYYS:
Permannolle kuljetaan pitkiä portaita pitkin. Parven C-katsomossa on osittain esteetön kulku merkityille pyörätuolipaikoille (C2 katsomo, rivi 9), tapahtuman henkilöstö avustaa pyörätuolissa liikkuvia kahden kynnyksen yli heidän varaamalleen paikalle. Pyörätuolipaikat ostettavissa netin lipunmyynnin kautta.

Liput ennakkoon 25 €, sisältäen palvelumaksut. Liput ovelta 27,50 €. Ennakkolipunmyynti Tiketistä alla olevan linkin kautta tai Harjun Portin myyntipisteeltämme. Ovet tapahtumaan aukeavat klo 14.30, showtime klo 16.00. Konsertissa on väliaika.

OSTA LIPUT TÄSTÄ

Lemiläinen Stam1na on kiistatta yksi Suomen suosituimpia metallibändejä. Yhtye on uransa aikana muun muassa haalinut kultalevyjä, lukuisia listojen kärkisijoja, Emma-palkintoja, musiikkikriitikoiden ylistystä, yleisön kehuja, sekä myynyt loppuun keikkoja ympäri maan.

MYYTÄVÄT LIPUT
Tapahtumaan myydään numeroimattomia seisoma- ja istumapaikkoja. 2 anniskelupistettä permannolla.
Liput ennakkoon 28,50€, sisältäen palvelumaksut. Liput ovelta 30€. Ennakkolipunmyynti Tiketistä alla olevan linkin kautta tai Harjun Portin myyntipisteeltämme.

Ovet aukeavat klo 20.30, showtime klo 22.00. Ikäraja K-18. Tapahtumaan meno-paluu bussikuljetus Savonlinnasta Kerimäen kautta!

OSTA LIPUT TÄSTÄ

LOPPUUNMYYTY!
Tämä suomirockin kivijalka ja kurkihirsi ei juuri esittelyitä kaipaa. Takuulaatua jo vuodesta 1977! 
Tule ja koe Popeda ainutlaatuisessa Tuunaansaaren luolastossa.

MYYTÄVÄT LIPUT
Tapahtumaan myydään kahta erilaista lippua: Permannolle numeroimattomia seisomapaikkoja ja parvelle numeroidut istumapaikat. Tapahtumassa ei ole mahdollista liikkua parven ja permannon välillä korkean yleisö-odotuksen johdosta. Anniskelupisteitä sekä permannolla että parvella.
Liput ennakkoon 30 €, sisältäen palvelumaksut. Liput ovelta 33€. Ennakkolipunmyynti Tiketistä alla olevan linkin kautta tai Harjun Portin myyntipisteeltämme.

Ovet aukeaa 19.30, showtime klo 21.00. Ikäraja K-18. Tapahtumaan meno-paluu bussikuljetus Savonlinnasta Kerimäen kautta!

OSTA LIPUT TÄSTÄ

Seikkaile ainutlaatuisessa luolassa ja ratkaise mysteeri! Marraskuun 23. päivä Punkaharjun luolastossa järjestetään ainutlaatuinen escape room-tapahtuma: Mysteeri luolassa.

Activity Maker, SAMIEDUn opiskelijoiden ja Luola Eventsin yhteistyössä kehittämä pakopelitapahtuma on järjestetty jo kahdesti tänä vuonna. Hyvän suosion myötä jatkoa seuraa, tosin nyt pelin tehtäviä on uudistettu reilusti! Uusien tehtävien lisäksi pelialue laajenee aiemmasta.

Pelaamaan kannattaa siis tulla, vaikka aiemmin olisikin jo saanut mysteerin ratkaistua! Tervetuloa ainutlaatuiseen pelitapahtumaan perheen, ystävien tai kollegoiden kanssa!

TAPAHTUMAN TIEDOT
Ensimmäinen lähtö klo 13.00 ja viimeinen klo 17.30. Lähtöjä on puolen tunnin välein.

Peliin ostetaan henkilökohtaiset liput, mutta sitä pelataan 2-6 hengen ryhmissä. Lippu maksaa 27 € per henkilö, sisältäen palvelumaksun. Tapahtumaan pääsee siis osallistumaan vaivattomammin vaikka 2 hengen voiminkin!

Suosituksena on kisailla 3-4 hengen tiimeissä.

Ilmoittautuminen ja pelin aloitus tapahtuvat luolaston lipunmyyntipisteellä. Ryhmän nimi ja osallistujamäärä ilmoitetaan siinä henkilökunnalle. Ihanneaika pelin suorittamiseen n. 2 tuntia. Pelin voi suorittaa omaan tahtiin luolastossa, mutta nopeimmin pelin suorittaneelle joukkueelle luvassa palkinto!

OSTA LIPUT TÄSTÄ

Neljä Ruusua on Joensuussa vuonna 1982 perustettu yhtye, joka seikkailee musiikillaan popin ja rockin rajamailla. Yhtye on julkaissut 15 studioalbumia sekä kolme kokoelmaa. Neljä Ruusua on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä suomalaisen musiikin kantayhtyeistä. Yhtyeen lukuisat hitit, kuten ”Juppihippipunkkari”, ”Sun täytyy mennä”, ”Poplaulajan vapaapäivä”, ”Matka on syvä”, ”Hunningolla”, ”Luotsivene”, ”Popmuseo”, ”Valuva taivas”, ”Missä vaan” ja ”Elän vain kerran”, soivat edelleen radioissa, tuoreimman albumin ”Euforia” hittejä, ”Sininen sunnuntai”, ”Ajelen” ja ”Esirippu”, unohtamatta.

MYYTÄVÄT LIPUT
Tapahtumaan myydään numeroimattomia lippuja, joilla pääsee vapaasti liikkumaan parven istumapaikkojen ja permannon välillä. Anniskelupisteitä sekä permannolla että parvella.
Liput ennakkoon 29€, sisältäen palvelumaksut. Liput ovelta 32€. Ennakkolipunmyynti Tiketistä alla olevan linkin kautta tai Harjun Portin myyntipisteeltämme.

Ovet aukeavat klo 20.00, showtime klo 21.30. Ikäraja K-18. Tapahtumaan meno-paluu bussikuljetus Savonlinnasta Kerimäen kautta!

OSTA LIPUT TÄSTÄ

Kiintotähti Arja Koriseva on viihdyttänyt suomalaisia tanssilavoilla, konserttisaleissa, teatteriareenoilla ja televisiossa jo 30 vuotta. Joulukuussa Tuunaansaaren luolastossa kuullaan upea Arja Korisevan joulukonsertti. 

Konsertti tehdään yhteistyössä kuntoutuksen 50-vuotisjuhlavuottaan viettävän punkaharjulaisen Kruunupuiston kanssa.

MYYTÄVÄT LIPUT:
Tapahtumaan myydään kahta erilaista lipputyyppiä: Permannolle myydään numeroimattomia istumapaikkoja, (ikärajaltaan anniskelumahdollisuuden vuoksi K-18) Ja parvelle myydään numeroituja istumapaikkoja (ikärajaton). 

ESTEETTÖMYYS:
Permannolle kuljetaan pitkiä portaita pitkin. Parven C-katsomossa on osittain esteetön kulku merkityille pyörätuolipaikoille (C2 katsomo, rivi 9), tapahtuman henkilöstö avustaa pyörätuolissa liikkuvia kahden kynnyksen yli heidän varaamalleen paikalle. Pyörätuolipaikat ostettavissa netin lipunmyynnin kautta.

Liput ennakkoon 35 €, sisältäen palvelumaksut. Liput ovelta 38 €. Ennakkolipunmyynti Tiketistä alla olevan linkin kautta tai Harjun Portin myyntipisteeltämme. Ovet tapahtumaan aukeavat klo 18.00, showtime klo 19.30. Konsertissa on väliaika.

OSTA LIPUT TÄSTÄ

Osta avoin lahjakortti Tiketti.fi palvelusta vuoden 2019 tapahtumiimme. Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikkiin Tiketissä myynnissä oleviin Luola Eventsin tapahtumiin. Kortti on voimassa vuoden 2019 loppuun asti ja sitä voi käyttää myös osissa. Tiketin toimipisteistä on saatavissa lahjakortteja myös euron tarkkuudella olevilla summilla. Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikilla Tiketin myyntipisteillä ja nettikaupassa (www.tiketti.fi).

HUOM: Lahjakortti ei käy ovilipunmyynnissä!

Kun lahjakorttia käytetään maksuvälineenä, niin huomaathan, että alle 1 € ylijäävästä summasta ei saa hyvitystä lahjakorttina tai rahana. Katso lisätiedot ja osta lahjakortti klikkaamalla alta.

OSTA LAHJAKORTTI

Katso etusivulta aiemmat tapahtumamme kuvagallerioineen!