OHJEISTUS

TIEDOTE 16.2.2020 / Korvaavat päivät löytyneet kaikille kevään Luola Events -tapahtumille!

Yhteistyössä ohjelmatoimistojen ja artistien kanssa saimme sovittua kaikille keväältä perutuille tapahtumille uudet ajankohdat.

Näihin tapahtumiin jo ostetut liput käyvät uudelle päivälle sellaisenaan. Lippujen hinnat eivät muutu.

Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voi asiakas perua kaupan. Rahat voi saada takaisin jos peruminen tapahtuu 31.5.2020 mennessä. Tiketti on avannut palautuksia varten erillisen lomakkeen

Selvitämme myös mahdollisuutta siihen, että pystyisikö ostetun lipun vaihtamaan halutessaan Luola Eventsin lahjakorttiin.

Uudet tapahtumatiedot päivittyvät Tiketin tapahtumatietoihin lähiaikoina. Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että eri lippupalvelut ovat vallitsevan tilanteen vuoksi hyvin työllistettyjä.

Maltti kannattaa nyt muutoinkin pitää mielessä ja noudattaa viranomaisten ohjeita – pidetään huolta toisistamme ja muistetaan tukea paikallisia yrityksiä!

UUDET PÄIVÄT:

Sami Hedberg LA 1.8.2020
Alkamisaika muuttunut: ovet klo 18.30 ja showtime klo 20.00
Myyntiin avautuu lähiaikoina myös Show & Dinner -paketti 

Suvi Teräsniska LA 12.9.2020
Aikataulut ennallaan.

Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus PE 18.9.2020
Aikataulut ennallaan.

Kolmas Nainen LA 3.10.2020
Aikataulut ennallaan.

TIEDOTE 12.3.2020/ Yleisötapahtumat peruttu toukokuun loppuun asti

Suomen hallitus on 12.3.2020 linjannut suurten yleisötapahtumien perumisesta toukokuun 2020 loppuun asti. Syynä on koronaviruksen leviämisen ennaltaehkäisy.
Tämän vuoksi valitettavasti myös Luola Eventsin keväälle sovitut yleisötapahtumat tullaan perumaan (20.3. Kolmas Nainen, 24.4. Suvi Teräsniska, 25.4. Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, 2.5. Sami Hedberg).

Ohjelmatoimistojen kanssa keskustellaan korvaavista tapahtumapäivistä näiden tapahtumien osalta. Kolmanen Naisen keikan on jo sovittu uudeksi päiväksi la 3.10.2020. Kolmannen Naisen keikan alkamisajat ja lippuhinnat säilyvät ennallaan.

Tavoitteena on, että kaikille tapahtumille löydetään uudet ajankohdat. Näissä tapauksissa lipun hinnat eivät muutu ja jo ostettu lippu käy uudelle ajankohdalle sellaisenaan. Mahdollista kuitenkin on, että korvaavaa päivä ei välttämättä saada järjestymään.

Perutun tapahtuman osalta asiakkaalla on mahdollisuus perua kauppa ja saada ostamastaan lipusta rahat takaisin.
Tiketin kautta ostettuihin lippuihin ohjeistus löytyy täältä https://www.tiketti.fi/info/palauttaminen
Harjun Portin myyntipisteen kautta ostettujen lippujen osalta palautuksia ryhdytään hoitamaan ensi maanantaista 16.3.2020 alkaen.

Virus-tilanteen kehittymistä ja valtion linjauksia luonnollisesti seurataan aiempaan tapaan tarkasti ja ne voivat vaikuttaa tapahtumien järjestämiseen.
Tiedotamme asiasta heti lisää, kun kerrottavaa on.

YLEISIÄ OHJEITA

-Lippuja myydään myös ovelta, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Maksutapana käy sekä käteinen että yleisimmät pankki- ja luottokortit.  Suosittelemme varaamaan tasarahan lipunmaksuun. Huomaathan että konserttisalin ovet avoinna ainoastaan varsinaisina tapahtumapäivinä, ennakkolipunmyynti netistä tai Harjun Portin myyntipisteeltämme.

-Konserttisalissa on narikka. Narikkamaksu on 2€. Maksutapana käteinen.

– Luolassa on lämmin! Konsertteihin Kalliosalin lämmöt nousee n. 19-20 asteeseen, joten jätä huoletta takkisi narikkaan.

La 16.2. Stand Up: Tilaisuudessa on avoinna ainoastaan Kalliosalin alataso numeroimattomina paikkoina (permanto), johon on tuotu runsaasti istuma- ja pöytäpaikkoja! Jos penkkipaikat loppuvat kesken, on permannolla paljon seisomapaikkoja pystypöytien äärellä.

IKÄRAJAT

Tapahtumat ovat pääosin K-18, joten nuori henkilö, varauduthan todistamaan ikäsi ovella voimassa olevalla kuvallisella henkilöllisyystodistuksella.

ANNISKELUPISTEET

-Konserttisalissa on tapahtumasta riippuen 2 tai 3 anniskelupistettä. Maksuvälineinä toimivat käteinen sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit. Anniskelupisteiltä on saatavilla myös alkoholittomia juomia. Pääanniskelupisteessä on saatavilla lisäksi kahvia ja teetä.

MOBIILIYHTEYDET

Kalliosaliin rakennettiin kesäkuussa 2018 ennen ensimmäistä tapahtumaa mobiiliyhteyksiä toimivaksi, josta lähtien Kalliosalissa toimii DNA:n ja Soneran puhelin- ja mobiiliyhteydet. Muiden operaattorien yhteydet eivät tämän hetkisen tiedon mukaan toimi maanalaisessa luolastossa.

 MUUTA

-Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Ulko-ovien edestä löytyy tupakoinnille tarkoitettu alue. Ethän heitä tupakantumppeja maahan, vaan käytät alueella olevia tuhkakuppeja!

-Pääparkkipaikkana luolastoon saapuville on entisen taidekeskuksen parkkipaikka, josta on n. 200m kävelymatka luolaston sisäänkäynnille. Parkkipaikalta on selkeästi merkitty opastus kalliosaliin.

– Alkoholijuomien, lasitavaran, lastenruokapurkkien ja myös tyhjien tai vettä tms. sisältävien alkoholipullojen tuominen alueelle on kielletty.

– Toisten vahingoittamiseen soveltuvia esineitä tai aineita ei saa tuoda alueelle. Kiellettyjä ovat siis esimerkiksi ampuma- ja teräaseet, räjähteet, ilotulitteet ja soihdut.

– Jos tapahtuman aikana jokin tietty esine tai aine osoittautuu yleistä turvallisuutta vaarantavaksi, tapahtuman järjestäjä pidättää itsellensä oikeuden muuttaa ohjeistusta kesken tapahtuman.

– Esitysten luvaton taltiointi on kielletty (tekijänoikeuslaki). Videokameroiden ja nauhureiden tuominen konserttisaliin on kielletty. Järjestyksenvalvojilla on tarvittaessa oikeus takavarikoida luvattomat tallennusvälineet ja tallenteet.

-Kuvaaminen järjestelmäkameralla sallittu vain järjestäjän luvalla. Otathan tarvittaessa yhteyttä tuotanto@keiku.fi