OHJEISTUS

-Lippuja myydään myös ovelta. Maksutapana käy sekä käteinen että yleisimmät pankki- ja luottokortit.  Suosittelemme varaamaan tasarahan lipunmaksuun. Huomaathan että konserttisalin ovet avoinna ainoastaan varsinaisina tapahtumapäivinä, ennakkolipunmyynti netistä tai Harjun Portin myyntipisteeltämme.

-Konserttisalissa on narikka. Narikkamaksu on 2€. Maksutapana käteinen.

– Luolassa on lämmin! Konsertteihin Kalliosalin lämmöt nousee n. 19-20 asteeseen, joten jätä huoletta takkisi narikkaan.

La 16.2. Stand Up: Tilaisuudessa on avoinna ainoastaan Kalliosalin alataso numeroimattomina paikkoina (permanto), johon on tuotu runsaasti istuma- ja pöytäpaikkoja! Jos penkkipaikat loppuvat kesken, on permannolla paljon seisomapaikkoja pystypöytien äärellä.

IKÄRAJAT

Tapahtumat ovat pääosin K-18, joten nuori henkilö, varauduthan todistamaan ikäsi ovella voimassa olevalla kuvallisella henkilöllisyystodistuksella.

ANNISKELUPISTEET

-Konserttisalissa on tapahtumasta riippuen 2 tai 3 anniskelupistettä. Maksuvälineinä toimivat käteinen sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit. Anniskelupisteiltä on saatavilla myös alkoholittomia juomia. Pääanniskelupisteessä on saatavilla lisäksi kahvia ja teetä.

MOBIILIYHTEYDET

Kalliosaliin rakennettiin kesäkuussa 2018 ennen ensimmäistä tapahtumaa mobiiliyhteyksiä toimivaksi, josta lähtien Kalliosalissa toimii DNA:n ja Soneran puhelin- ja mobiiliyhteydet. Muiden operaattorien yhteydet eivät tämän hetkisen tiedon mukaan toimi maanalaisessa luolastossa.

 MUUTA

-Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Ulko-ovien edestä löytyy tupakoinnille tarkoitettu alue. Ethän heitä tupakantumppeja maahan, vaan käytät alueella olevia tuhkakuppeja!

-Pääparkkipaikkana luolastoon saapuville on entisen taidekeskuksen parkkipaikka, josta on n. 200m kävelymatka luolaston sisäänkäynnille. Parkkipaikalta on selkeästi merkitty opastus kalliosaliin.

– Alkoholijuomien, lasitavaran, lastenruokapurkkien ja myös tyhjien tai vettä tms. sisältävien alkoholipullojen tuominen alueelle on kielletty.

– Toisten vahingoittamiseen soveltuvia esineitä tai aineita ei saa tuoda alueelle. Kiellettyjä ovat siis esimerkiksi ampuma- ja teräaseet, räjähteet, ilotulitteet ja soihdut.

– Jos tapahtuman aikana jokin tietty esine tai aine osoittautuu yleistä turvallisuutta vaarantavaksi, tapahtuman järjestäjä pidättää itsellensä oikeuden muuttaa ohjeistusta kesken tapahtuman.

– Esitysten luvaton taltiointi on kielletty (tekijänoikeuslaki). Videokameroiden ja nauhureiden tuominen konserttisaliin on kielletty. Järjestyksenvalvojilla on tarvittaessa oikeus takavarikoida luvattomat tallennusvälineet ja tallenteet.

-Kuvaaminen järjestelmäkameralla sallittu vain järjestäjän luvalla. Otathan tarvittaessa yhteyttä tuotanto@keiku.fi