KATSOMOALUEET

Kalliosali sijaitsee syvällä maan sisällä ja se on osa yli 5000 m2 luolastokokonaisuutta. Vanhasta taidekeskuksesta muistuttaa tilassa esillä oleva, Olavin Lanun Kivimies-taideteos. 

PERMANTO JA PARVI

1000 asiakaspaikan Kalliosali koostuu 580 asiakaspaikan alatasosta (permanto) ja kolmen katsomo-osan parvesta, jossa 420 asiakaspaikkaa. Pääsääntöisesti samankaltainen näkymä lavalle parven eri paikoilta, D-katsomo myydään istumapaikkoina vain osassa tapahtumista, yleensä tässä katsomo-osassa on asiakaspaikkojen sijaan parven anniskelupiste. Näet katsomokartan sivun alalaidasta.

ESTEETTÖMYYS
Permannolle kuljetaan pitkiä portaita pitkin, permannolle ei ole muuta kulkuväylää. Parven C-katsomoon on osittain esteetön kulku merkityille pyörätuolipaikoille (C2 katsomo, rivi 9), tapahtuman henkilöstö avustaa pyörätuolissa liikkuvia kahden kynnyksen yli heidän varaamalleen paikalle. Pyörätuolipaikat ostettavissa netin lipunmyynnin kautta.

LIPUNMYYNTIKÄYTÄNNÖT

Tapahtumasta ja sen ikärajasta riippuen, lippuja myydään joko:

1) Numeroimattomina peruslippuina (jolloin saa vapaasti liikkua alakatsomon permannon tai parven välillä) tai
2) Parvikatsomot myydään numeroituina istumapaikkoina ja permanto erillisenä seisomapaikkoina.

Katso tapahtumien tiedoista käytössä oleva käytäntö!

Permanto myydään aina numeroimattomina seisomapaikkoina, permannolla on kuitenkin muutamia kymmeniä penkkejä salin reunoilla. Permannolla tapahtumasta riippuen 1-2 anniskelupistettä.