KATSOMOALUEET

Kalliosali sijaitsee syvällä maan sisällä ja se on osa yli 5000 m2 luolastokokonaisuutta. Vanhasta taidekeskuksesta muistuttaa tilassa esillä oleva, Olavin Lanun Kivimies-taideteos. 

PERMANTO JA PARVI & ANNISKELU

1000 asiakaspaikan Kalliosali koostuu 580 asiakaspaikan alatasosta (permanto) ja kolmen katsomo-osan parvesta, jossa 420 asiakaspaikkaa. Pääsääntöisesti samankaltainen näkymä lavalle parven eri paikoilta. Katso katsomokartta sivun alalaidasta!

Luola Eventsin koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta! K-18 tapahtumissa on anniskelupisteitä sekä permannolla että parvella

 

LIPUNMYYNTIKÄYTÄNNÖT

Tapahtumasta ja sen ikärajasta riippuen, lippuja myydään joko:

  1. Numeroimattomina peruslippuina (jolloin saa vapaasti liikkua alakatsomon permannon tai parven välillä)
    tai
  2. Parvikatsomot myydään numeroituina istumapaikkoina ja permanto erillisenä seisomapaikkoina. Parvellakin pääsee näissä konserteissa seisomaan, sillä parven takaosan C2-katsomo avautuu näissä konserteissa seisomakatsomona myyntiin.

Permanto myydään joko numeroimattomina seisomapaikkoina (oletus) tai numeroimattomina istumapaikkoina, konsertista riippuen. Katso tapahtumien tiedoista käytössä oleva käytäntö! 

ESTEETTÖMYYS

Permannolle kuljetaan pitkiä portaita pitkin, permannolle ei ole muuta kulkuväylää. Parven C-katsomoon on osittain esteetön kulku merkityille pyörätuolipaikoille (C2 katsomo, rivi 9), tapahtuman henkilöstö avustaa pyörätuolissa liikkuvia kahden kynnyksen yli heidän varaamalleen paikalle. Pyörätuolipaikat ostettavissa netin lipunmyynnin kautta.