KATSOMOALUEET

Kalliosali sijaitsee syvällä maan sisällä ja se on osa yli 5000 m2 luolastokokonaisuutta. Vanhasta taidekeskuksesta muistuttaa tilassa esillä oleva, Olavin Lanun Kivimies-taideteos. 

PERMANTO JA PARVI & ANNISKELU

1000 asiakaspaikan Kalliosali koostuu 580 asiakaspaikan alatasosta (permanto) ja kolmen katsomo-osan parvesta, jossa 420 asiakaspaikkaa. Pääsääntöisesti samankaltainen näkymä lavalle parven eri paikoilta. Katso katsomokartta sivun alalaidasta!

Luola Eventsin koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta! K-18 tapahtumissa on anniskelupisteitä sekä permannolla että parvella

 

LIPUNMYYNTIKÄYTÄNNÖT

Tapahtumasta ja sen ikärajasta riippuen, lippuja myydään joko:

  1. Numeroimattomina peruslippuina (jolloin saa vapaasti liikkua alakatsomon permannon tai parven välillä)
  2. Parvikatsomot myydään numeroituina istumapaikkoina ja permanto erillisenä seisomapaikkoina. Parvellakin pääsee näissä konserteissa seisomaan, sillä parven takaosan C2-katsomo avautuu näissä konserteissa seisomakatsomona myyntiin.
  3. Tietyissä konserteissa kaikki liput myydään istumapaikkoina (permanto numeroimaton, parvi numeroitu, mukaanlukien C2-katsomo)

Oletuksena permanto on seisomakatsomo. Katso tapahtumien tiedoista käytössä oleva käytäntö! 

ESTEETTÖMYYS

Permannolle kuljetaan pitkiä portaita pitkin, permannolle ei ole muuta kulkuväylää. Parven C-katsomoon on osittain esteetön kulku merkityille pyörätuolipaikoille (C2 katsomo, rivi 9), tapahtuman henkilöstö avustaa pyörätuolissa liikkuvia kahden kynnyksen yli heidän varaamalleen paikalle. Pyörätuolipaikat ostettavissa netin lipunmyynnin kautta.