PYSÄKÖINTI & SAAPUMINEN

Pääparkkipaikkana luolastossa toimineen entisen taidekeskuksen parkkipaikka, josta n. 150m kävelymatka luolaston sisäänkäynnille. Parkkipaikan osoite on Tuunaansaarentie 3, 58450 Punkaharju. Parkkipaikalta on selkeästi merkitty opastus.

Varsinainen sisäänkäynti luolaston konserttisaliin on muutaman sadan metrin päässä, rautatiepysäkin lähellä. Parkkipaikalta on opastus sisäänkäynnille.

TULE JUNALLA
Jätä oma auto kotiin, sillä Retretin junapysäkki sijaitsee vain 70 m päässä luolaston sisäänkäynniltä ja kivenheiton päässä Harjun Portista! VR:n taajamajuna liikkuu 4-6 kertaa päivässä Savonlinnan ja Parikkalan välillä – esim. Savonlinnan Kauppatorilta junamatkaa Tuunaansaareen vain päälle 20 minuuttia.

TULE BUSSILLA
Hyppää meno- tai paluubussiin 5€ hinnalla, kyyditykset Savonlinnasta ja Kerimäeltä! Bussikuljetukset järjestetään osaan konserteistamme, aikataulut ja ajoreitti vahvistetaan muutama viikko ennen tapahtumaa tälle sivulle. Kesän ja syksyn konserteissa bussikuljetukset tulossa ainakin seuraaviin tapahtumiin: 15.6. Airaksinen, DJ Orion, 29.6. Ismo Alanko, 3.8. Olavi Uusivirta, 1.11. Popeda, 30.11. Neljä Ruusua

Luola-events-välimatkat